Kaos

Något hemskt hände ikväll, allt är kaos!
Det känns som våra föräldrar inte litar på oss! dom tror att vi super och röker? liksom det värsta vi gör är att inte passa tider? känns som tråkigt att dom inte litar på oss något mer. Vi sköter skolan. Visst Vi är ful i mun, otrevliga mot våra föräldrar, det borde våra föräldrar förstå, vi är tonåringar shit happends liksom. Men det finns så många i våran ålder som gör 1000 gånger värre saker! vi skulle inte ens tänka tanken att dricka eller röka? aldrig uäk. Vi kanske inte alltid håller tider, visst dåligt att inte hålla tider, men vi gör inget dumt, känns som vi får så mycket skit för saker som inte är någon big deal. När vi kommer försent är kanske för det är något ta på TV, och vi vill se klart ett program.
Sen om vi ska ut och gå då måste vi berätta vart vi går, nästa steg är väll att räkna steg. Vi tycker det är skönt att vara ute på kvällen att gå, frisk luft! kanske se om någon kompis är ute. Snacka om allt från himmel och jord.
Jag är väldigt besviken att dom inte litar på oss något mer! Vi är bästa vänner, vi gör allt för varandra. Men när våra föräldrar inte litar på oss något mer, är allt mycket tråkigare. / ebba

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0